Reset wachtwoord

Ontdek de mooie omgeving

Bekijk hieronder welke interessante plekken er te
bezichtigen zijn zowel te voet als met de auto.

Binnen 5 minuten:

Binnen 10 minuten:

Binnen 15 minuten:

In Praia da Rocha vindt u alles wat Portugal te bieden heeft. U vindt hier zon, zee, strand, cultuur en als u wilt heel veel actie! Aan de boulevard vind u vele winkeltjes, bars, restaurants, terrasjes en discotheken. Allen gelegen in en rond het centrum van Praia da Rocha. Het centrum ligt vlakbij het schitterende brede zandstrand. Ook zijn er voldoende uitgaansgelegenheden zoals bars/dancings en een aantal discotheken. Waar u ook komt, overal vindt u de briljante sporen van de vroegere Moorse overheersing, zowel in de architectuur als in de muziek. Maar met de eigen Fado, hét levenslied van Portugal, proeft u de unieke sfeer pas echt!

Natuurlijk kunt u bij de receptie ook een taxi bestellen die u voor zeer weinig geld naar uw plaats van bestemming brengt.

Binnen 20 minuten:

Het marktplaatsje Monchique is vooral bekend vanwege zijn ligging op 458 m hoogte en het bijzondere uitzicht. Op het hoogste deel van de berg bevinden zich picknick tafels en banken om onder het genot van een hapje en drankje te genieten van het prachtige uitzicht. De inwoners van Monchique vullen op dezelfde plek hun flessen met water uit de eeuwige bron met helder water uit de bergen.

Ook zeker de moeite wa